*** PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA EUROKIDS ***

UPIS TOKOM CELE GODINE UZ SUBVENCIJU GRADA
DOBRODOŠLI KOD NAS ČEKAMO VAS

Eurokids je privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja, pod br.rešenja 5-1645-00 2fi251/16.

Ako vaše dete nije dobilo mesto u državnom vrtiću, možete ga upisati kod nas uz mogućnost subvencije od strane Gradske uprave grada Beograda. Potrebno je dostaviti sledeću dokumentaciju, a mi ćemo Vam završiti kompletnu papirologiju bez vašeg odlaska bilo gde sem kod nas.

 

DOKUMENTACIJA


 1. Odbijenica iz državnog vrtića. *ORIGINAL*

 2. Zahtev za upis PPU1- dobijate kod nas ili preuzeti, a pre toga popuniti ili

  (popunjava nosioc odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids")

 3. Obrazac za povraćaj novca PPU2 - preuzeti, a pre toga popuniti ili

  (popunjava nosioc odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids".

 4. Upitnik za vrtić - preuzeti, a pre toga popuniti ili

 5. Izvod iz matične knjige rođenih za dete.

  (kopija x 2)

 6. Kopija lične karte roditelja nosioca odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids"

  (očitana ili fotokopija bez čipa - kopija x 5)

 7. Broj tekućeg računa nosioca odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids"

  (fotokopija platne ili čekovne kartice obe strane * da se čitko vidi broj računa * ( kopija x 2)

 8. Lekarsko uverenje ne starije od 7 dana pre samog polaska u vrtić kao i brisevi.

 9. Ugovor i zdravstveni karton Vas čekaju kod nas.

 

Vidimo se !

 

Upis uz subvenciju – detaljnije


Pojašnjenje  - primer

*** Naš vrtić Vas košta 33.500 din za jedno dete ili 32.000 din po detetu ako dvoje ili više dece pohađaju vrtić u isto vreme. Doplata do pune cene vrtića za jedno dete je oko 5.360 din. uz podršku Subvencija grada koja iznosi 28.140 din. Cena je krajnja, bez skrivenih troškova i bez apsolutno bilo kakvih doplata sa svim navedenim aktivnostima iz Naše jedinstvene ponude !!! Državni vrtić Vas košta više od očekivanog samo sa obrocima i sa 30 do 35-oro dece u jednoj grupi, sa raznim obaveznim mesečnim doplatama za časopise, engleski, sport, pozorišta, izlete, itd... i to Vas na kraju iznenadi … Naša cena je iznenađujuća i bez iznenađenja, srećno !!!

Predlažemo sastanak i razgovor uživo zbog dodatnih olakšica za Vas koje ovde nismo naveli. Kontakt strana.

 

Dodatne mogućnosti


***** Jedina doplata i mogućnost koja nije obavezna, ali je izričito preporučujemo iz ličnog iskustva, vrlo je korisna za Vaše dete kao i za Vas, a to je polisa osiguranja po specijalnom programu za decu. Više o tome uživo kod nas u vrtiću.

- ukratko… suština polise je ta da ste skroz obezbeđeni u bilo kom smislu. Vaše dete jednoga dana kada dodje vreme naplate od osiguranja ostaje mu siguran duplo uvećani novac obezbeđen za dalje školovanje, zahvaljujući vama. Kao i niz dodatnih mogućnosti i privilegija, a na kraju svega naš vrtić Vas neće koštati ništa i vrlo rado ćete ga se sećati i preporučiti .

Mi smo mislili na vreme, a ovim putem Vam olakšavamo i pružamo potpunu sigurnost i podršku da na vreme počnete da ne budete sebični prema vašem i našem detetu i samim tim dočekate zajedno fakultet bez praznih i skrštenih ruku (…a sta sad) za samo jedno kinder jaje dnevno.

***** Još jedna mogućnost koja nije obavezna, ali je prihvatljiva i tražena. Zimovanje ili letovanje na 6 do 8 rata sa nama za mališane. Mogućnost porodičnog zimovanja i letovanja pod istim uslovima i dodatnim porodičnim popustima.Više o tome uživo kod nas u vrtiću.

 

PRIJAVA - ZAKAZIVANJE SASTANKA