KNJIGA UTISAKA


Napišite utisak

 

 

02.09.2023

Mladen Glavinic

Objekat i ostali uslovi odlicni. Rukovodjenje vrticem izuzetno profesionalno. Osoblje u potpunosti posveceno deci. Puno priznanje!

 

17.05.2023

Miloš Ivković

Sve preporuke za Eurokids. Vaspitačice su sjajne.

 

17.05.2023

Aleksandra Krstic

Vrtic je divan, kompletno osoblje - vaspitacice kao i direktor koji je uvek na raspolaganju da pomogne i da smernice, briga o deci je narocito izrazena, kao i raznolikost i potenciranje kulturno edukativnog programa. Deca i roditelji su srecni i zadovoljni. Sve pohvale!

 

22.10.2021

Jasmina Đerić

Kada sam prvi put ušla u vrtić, videla sam osmehe dece. Isto taj osmeh sada ima moje dete.

 

20.10.2021

Snezana Manic(mama) i Andjela Batica

Andjela kaze, a mama se slaze (kakp ide vrticka himna) - EUROKIDS, tamo idem ja, to najbolji je vrtic, neka svako zna!!!

 

20.10.2021

Irena Stojanovic

Sve pohvale za vrtic, narocito za vaspitace koji se trude. Vidi se velika promena na deci i uticaj vrtica.

 

27.12.2020

Jelena Strbac

Prezadovoljana sam uslugom i ljubaznoscu radnica vrtica.Vrtic za svaku preporuku.Weliki pozdrav i sve najbolje od administratorke web portala www.polovni-autodelovi.rs

 

01.05.2020

Vesna Tošić

Prezadovoljni smo i mi i deca. Vaspitacice su divne i deca ih obozavaju. Ne placu kada ih vodimo u vrtic sto dovoljno govori o tome kakav je vrtic. Imaju svaki dan neke druge aktivnosti, a Darko se stalno trudi da uvede nesto novo. Azurni su i uvek odgovaraju na svako pitanje..

 

22.04.2020

Ivan i Jovana Stefanovic

Veliko HVALA na paznji, brizi, radu, trudu, kreativnosti i posvecenosti koju svakodnevno upucujete nasem detetu, kao i svoj drugoj deci u vrticu. Na ovaj nacin zelimo da vam jos jednom kazemo koliko smo zadovolnji svime sto ste ucinili za nase dete i srecni smo sto smo vama poverili tu, ne tako laku duznost

 

22.04.2020

Jelena Kalaba

Hvala Vam sto ste u svakom trenutku bili uz nasu decu. Mina se zaista zabavila, uzivala u svakoj pesmici, crtezu, pravljenju zabica, parka, pcelica...Ovako nesto se i moglo ocekivati od najboljih vaspiacica

 

22.04.2020

Olivera Stanojevic

Divni i strucni vaspitaci, puno odlicno smisljenih i organizovanih radionica, engleski, muzika... Velika prednost sto deca sve aktivnosti odrade u vrticu. Pohvala za Darka koji nas svaki mesec obraduje nekom predstavom, organizuje sport i stalno nalazi nove nacine da deci kvalitetnije prodje vreme!

 

22.04.2020

Aleksandra Djordjevic

Sve pohvale za vrtic