NAŠA JEDINSTVENA PONUDA

 

Naši uslovi i cena su u potpunosti prilagođeni potrebama roditelja.

Odnos cene, kvaliteta i ponude koju pružamo sigurno je najbolji u Beogradu, jer je sve u jednom ! ! !

Naša ponuda sadrži kvalifikovane vaspitače sa dugogodišnjim iskustvom koji su zaduženi za Vašu i našu decu u malim vaspitnim grupama, gde se svakom detetu poklanja više pažnje. Obezbeđena su četiri redovna obroka sa dohranom po potrebi svakog deteta. Stručni saradnici su zaduženi za redovne aktivnosti u sklopu vrtića (ples, gluma, engleski, sportić, muzičko, kreativne radionice) , a kruna svega toga su jedinstvene predstave za roditelje. Uključen je i redovan pregled logopeda kao i zubara - sa popravkom zubića o našem trošku !!! Svakodnevno je dostupan Pedagog koji prati razvoj dece i rešava situacije kroz organizovane roditeljske radionice u sklopu vrtića. Obezbeđen je kompletan propratni material za rad sa decom (didaktička sredstva, bojanke, slikovnice, pametne knjige ...). Posete raznim manifestacijama kao što su koncerti, pozorišne predstave, muzeji, jednodnevni izleti u Beogradu - u dogovoru sa roditeljima (zoo vrt, ada, košutnjak, pionirski grad, igraonica i slično). Ono što izdvajamo su pelene, vlažne maramice, kremice, pomadice koje su  obezbeđene za najmlađe kao i vaučeri za razna iznenađenja kroz plan i program vrtića.

Mesečna i jedina cena za celodnevni boravak kod nas u vrtiću sa svim navedenim prednostima naše ponude i radnim vremenom od 07h do 18h je 36.000 din.

*** Još jednom napominjemo da ovo sve nabrojano ulazi u jedinstvenu cenu bez bilo kakvih doplata, koja može biti znatno niža kada ostvarite pravo na Subvencije grada.***

Srećno u izboru i vidimo se !!!